Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cosmin Patrolea FEDERATIA ROMANA DE TRIATLON

100% Complete
470 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

In fiecare an mi-am propus sa alerg pentru diverse cauze sociale la curse de Semi-Maraton si Maraton, ultima fiind sustinuta de DHL Carpathian Marathon pentru Comitetul National Paralimpic.

Am alergat 21 km prin munti cu motivatia sa ajut sportivii paralimpici, acei gladiatori ai sportului din punct de vedere al vointei si a puterii de a continua indiferent de ce piedici le-a adus viata.

Anul acesta am ales să îmi donez ziua de nastere pentru un proiect sportiv sustinut de Federatia Romana de Triathlon, care la inceputul razboiului a primit 8 sportivi (din care 7 sunt minori) si 2 antrenori din Ucraina. Casele lor din Harkov au fost distruse, iar parintii au ramas pe front. 

Sportiva cu cele mai bune rezultate din delegația ucraineană este Daryna Moskalenko, ea e campioană națională la categoria Elite si speranță pentru JO Paris 2024.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Federaţia Română de Triatlon este structura sportivă de interes naţional, constituită prin asocierea tuturor cluburilor sportive cu secţii de triatlon. 

FR Triatlon a "adoptat" 2 antrenori si 8 sportivi din Ucraina. Casele lor din Harkov, au fost distruse, iar părinții lor sunt pe front. 7 dintre cei 8 sportivi sunt minori.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

The Solomons

150 RON
La mulți ani
10 Dec 2022
la multi ani, Cosmin!
28 Oct 2022
Cosmin Patrolea : FEDERATIA ROMANA DE TRIATLON
Cel mai frumos cadou de ziua mea